Ledende innen
Executive Search
BLI MED I DAG
Avtal Møte
News
Email:
Navn:
Stilling:
Selskap:
Ved å fylle ut skjemaet samtykker du til vår per personvernerklæring
loader
BLI MED I DAG
Motta eNews
News
Email:
Navn:
Stilling:
Selskap:
Ved å fylle ut skjemaet samtykker du til vår personvernerklæring
loader
"Rekruttering av rett leder er vanskelig og viktig. Derfor er det nyttig å ha en partner som BackerSkeie med en så stor bredde i teamets ekspertise og nettverk samt robuste og innovative prosesser."
Rådgivere
Knut Ole Tande
Managing partner
Knut Ole Tande er Managing Partner og leder vår virksomhet i Oslo. Han har sin kjernekompetanse innen Executive Search, Succession Planning og Styrerekruttering. Han har særlig fokus på Energi og Industri, og bistår i tillegg klienter relatert til sektorene Teknologi, Services og Offentlig.
Les mer
Cato Backer
Partner
Cato Backer er Partner og arbeider med Executive Search, Management Audit, CEO Succession Planning og Styrerådgivning. Han har lang erfaring fra BackerSkeies team innenfor Energi og Industri, og bistår i tillegg klienter relatert til Teknologi, Services og Consumer-sektorene. 
Les mer
Malin Adolfsen
Lead Associate (i permisjon)
Malin Adolfsen er Lead Associate. Hun har et bredt internasjonalt nettverk, og er spesialist inn mot eiendom, finans og industri.
Les mer
Håkon Dalland
Associate
Håkon Dalland er researcher og spesialist på søk etter ledere og spesialister innen bransjene Eiendom, Finans og Offentlige tjenester.
Les mer
Mats Herman Hjelmtvedt
Acting Lead Associate
Mats Herman Hjelmtvedt er Acting Lead Associate og spesialist innen IT, industri og finans.
Les mer
Alexander Huun
Partner & Lead Energi
Alexander Huun er Partner og leder for energisektoren. Han jobber med rekruttering av toppledere og gjennomføring av ledergruppeevalueringer. I tillegg til sektoransvaret for energi bistår han klienter innen private equity og bank og finans.
Les mer
Carsten Hønberg
Partner
Carsten Hønberg er Partner hos BackerSkeie i København. Han er spesialist i rekruttering og utvelgelse av ledere og nøkkelpersoner innenfor sektorene Finans, Services, IT, Energi, Industri, samt Offentlig Sektor.
Les mer
Jasper Jansen
Managing Partner København & Lead Life Science
Jasper Jansen er Rådgiver og Managing Partner i København, med hovedansvar for sektoren Life Science. Han har også et særlig fokus på IT, Telecom & Media samt Consumer (FMCG) & Retail.
Les mer
Emilie Landmark Komnæs
Associate
Emilie Landmark Komnæs er Associate og spesialist på søk etter ledere og spesialister innen bransjene IT, Finans, Offentlige tjenester og Professional services.
Les mer
Trygve Langholm
Partner og Lead IT, Telecom & Media
Trygve Langholm er Partner og leder for IT, Telecom & Media. Han har sin kjernekompetanse innenfor rekruttering av ledere og spesialister til disse sektorene i tillegg til Professional Services.
Les mer
Ingunn Lian
Senior Associate
Ingunn Lian er Senior Associate og spesialist på søk etter ledere og spesialister innen bransjene IT, finans, offentlig og Professional services.
Les mer
Rolf Kåre Nilsen
Partner og Lead Consumer & Retail
Rolf Kåre Nilsen er Rådgiver og Partner, og faglig leder for sektoren Consumer & Retail, hvor han særlig har jobbet med oppdrag innenfor FMCG-segmentet. Han har også omfattende erfaring fra oppdrag innenfor Bank, Forsikring & Finans, Industri og Offentlig Sektor/Frivillige Organisasjoner.
Les mer
Ann-Kristin Nyrønning
Partner og Lead offentlig sektor & organisasjoner
Ann-Kristin Nyrønning er partner og leder for offentlig sektor & organisasjoner hos BackerSkeie. Nyrønning har lang erfaring med rekruttering av ledere og nøkkelpersoner til en rekke bransjer, bl.a. offentlig sektor og organisasjoner, retail & consumer, teknologi og industri.
Les mer
Are K. Skeie
Partner og Lead Bank, Finans, Forsikring & Eiendom
Are K. Skeie er Rådgiver og Partner med et hovedansvar for Bank, Finans, Forsikring & Eiendom. Han er også en av gründerne av BackerSkeie. Skeie har arbeidet med Executive Search og rekruttering siden 2004, med fokus på ledere og nøkkelpersoner til Bank, Finans, Forsikring & Eiendom, samt Offentlig Sektor.
Les mer
Jon Erling Tenvik
Partner og Lead Services
Jon Erling Tenvik er Partner ved BackerSkeies Oslo-kontor og arbeider i særlig grad med rekruttering av toppledere til Bank, Finans, Shipping og Teknologi-selskaper. Videre er han engasjert i styreutvelgelse og styreevaluering.
Les mer
Lederinnsikt
Hvordan bruke stress positivt?
Hvordan bruke stress positivt?

Stress blir gjennomgående omtalt som noe negativt for både helse og prestasjoner. Forskning viser likevel at riktig håndtering av stress også kan gjøres til et konkurransefortrinn.

Selvledelse – hvordan få tid til det viktigste?
Selvledelse – hvordan få tid til det viktigste?

Mange toppledere sliter med å få tid til alle dagens gjøremål og har egentlig mer enn nok med å lede bedriften, men hvordan skal du lede deg selv? Forfatteren av boken «Selvledelse» gir deg seks raske tips til bedre selvledelse. Resultatet kan være forbedrede prestasjoner og resultater både for selskapet og deg selv.

"BackerSkeie er et av de ledende selskap i Norge innen executive search med sterke og innovative løsninger rundt rekruttering nordisk og internasjonalt. For selskap som trenger de beste lederne på alle nivåer er BackerSkeie det beste startpunktet for all rekruttering for oss globalt."
Vi ser frem til å høre om dine behov
Ring oss
Send mail
Besøk oss