Ann-Kristin Nyrønning

Ann-Kristin Nyrønning

Partner og lead samfunnssektor

Ann-Kristin Nyrønning

Partner og lead samfunnssektor

Ann-Kristin Nyrønning er partner og har over 15 års erfaring med executive search. Hun leder BackerSkeies team samfunnssektor.

Dette omfatter bl.a. statlig sektor, forsknings-, utdannings- og kunnskapssektoren, samt interesseorganisasjoner. Videre bistår hun klienter innenfor bl.a. teknologi og media, retail og tjenesteytende næringer med executive search, assessments og management assessments. Ann-Kristin er i dag en av landets mest anerkjente hodejegere innenfor offentlig sektor.

Hun har tidligere lang erfaring fra consulting, research og analyse i norsk og internasjonal sammenheng, blant annet fra Innovasjon Norge og CapGemini. Hun har ledet internasjonale prosjekter og analyser for norske eksportbedrifter, og vært fagsjef i NHO.

Ann-Kristin er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH) med grunnfag i idéhistorie fra Universitetet i Oslo. Hun har norsk som morsmål og snakker engelsk og italiensk.

Lederinnsikt fra Ann-Kristin Nyrønning

Kvalitetene som definerer en god toppleder i usikre og krevende tider

I en internasjonal krisesituasjon preget av stor usikkerhet og utfordringer ulikt alt vi kunne ha forestilt oss, er mange norske selskaper nå på utkikk etter den rette topplederen til å lede dem gjennom og ut av krisen.

Selvledelse – hvordan få tid til det viktigste

Mange toppledere sliter med å få tid til alle dagens gjøremål og har egentlig mer enn nok med å lede bedriften, men hvordan skal du lede deg selv?

Ti år siden optimismen var større – samtidig stor usikkerhet

PWCs globale topplederundersøkelse har ikke målt større optimisme de siste 10 årene, enn for 2018. Samtidig er usikkerheten stor.