Trine Silje ny partner i BackerSkeie

24. april 2024Skrevet av: BackerSkeie

Trine Silje Nygård begynte 16. april som ny partner i BackerSkeie. Trine Silje har over 20 års erfaring fra ledelse, prosjektledelse, oppbygging av ny virksomhet og ledelsesrådgivning fra Metier, KPMG og Deloitte for klienter i både offentlig og privat sektor. Særlig helsesektoren, prosjektorienterte virksomheter, profesjonelle tjenester og fornybarsektoren har vært fokusområder de senere år.

-Jeg brenner for bedre ledelse og bygging av sunn virksomhet gjennom dette, og er veldig glad for å bli en del av teamet i BackerSkeie og få bistå viktige virksomheter med bedre ledelse, sier Trine Silje

Sterkt team

BackerSkeie har gjennom over to tiårs eksistens, etablert en solid posisjon innen executive search i Norge og støtter klienter også internasjonalt. Virksomheten har et solid team på både research og rådgivning som har meget høy faglig kompetanse, dyp bransjeinnsikt, arbeider metodisk og oppnår meget gode tilbakemeldinger fra klienter.

– Jeg er veldig glad for å kunne være en del av dette teamet og få arbeide med executive search og ledelsesrådgivning til ledergrupper og styrer» legger hun til.

Styrker teamet

Vi er veldig glade for å få Trine Silje til BackerSkeie. Hun vil forsterke et allerede veldig sterkt team med sin kompetanse og erfaring innen blant annet prosjekt-tunge bransjer og virksomheter, helse og fornybar. Trine Silje blir et viktig tilskudd innen både executive search og ledelsesrådgivning, i tillegg til at vi vil nyte godt av hennes erfaring med utleie av tunge prosjekt-ressurser til vår nystartede Management for Hire praksis.

Om BackerSkeie

BackerSkeie er et ledende selskap i Norge innen Executive Search, ledelsesrådgivning og Management for Hire med lang erfaring fra rekruttering av fremragende ledere og styremedlemmer til norske og internasjonale selskaper, rådgivning rundt ledelse, ledergrupper og styrer, samt innleie av ledere og eksperter innen økonomi, regnskap og finans.

Ta kontakt med en av våre erfarne rådgivere for en samtale om hvordan vi kan hjelpe deg.

Ansvarlig rådgiver

Lederinnsikt

Se alle artikler

BackerSkeie tilbyr nå Management for Hire

BackerSkeie tilbyr nå Management for Hire, og særlig innen funksjonen økonomi og finans.

– Du må omfavne generativ AI

Generativ kunstig intelligens har fanget interessen til mange i norsk næringsliv, men konserndirektør for data og teknologi i Schibsted og styreleder i NorwAI, Sven Størmer Thaulow, bekymrer seg for selskapenes evne til å implementere teknologien på en god måte.

Hva er riktig lønnsnivå i ledelsen?

Hva er konkurransedyktig lønn for konsernsjef og direktører? Det spørsmålet diskuteres i disse dager i styrer og kompensasjonsutvalg. BackerSkeie kan bistå med de relevante datapunktene.