Om oss

Vår misjon er å skape betydelige verdier for våre klienter gjennom rekruttering av de beste lederne. Siden starten i 2004 har BackerSkeie etablert seg som et naturlig førstevalg for ledere og styrer som ønsker høy kvalitet i prosess og plasseringsevne.

Vi er et ledende konsulentmiljø i bransjen med kompetente og motiverte konsulenter. Våre konsulenter bringer klienter sammen med de beste kandidatene. Vi leverer den høyeste kvalitet på vår rådgivning gjennom konsulenter spesialisert på ulike bransjer, støttet av en teamorientert organisasjon, solide prosesser og anerkjente verktøy. Gjennom erfaring og kompetanse bringer vi betydelig merverdi inn i søket etter den riktige lederen.

BackerSkeie hjelper våre klienter i sitt arbeid med å få de beste lederne til sitt selskap. Hver klient og rolle er unik, og blir behandlet deretter. Rekruttering av ledere er blant de viktigste beslutningene en leder eller et styre fatter. Konkurransen om den beste kompetansen er hard, og krever betydelig oppmerksomhet fra den enkelte leder og styret. Gevinsten er stor for de lederne og styrene som lykkes med dette. De beste lederne kan gi selskapet avgjørende konkurransefortrinn.

BackerSkeie bistår våre klienter gjennom kjernetjenestene:

BackerSkeie er premium partner av en global og eksklusiv plattform for konsulenter innen Executive Search i mer enn 100 byer og 60 land. Gjennom dette har BackerSkeie en global rekkevidde.

Våre kjerneverdier er:

  • Client first
  • Best in class
  • Great team

Disse kjerneverdiene er fundamentet for vårt samarbeid med klienter, kandidater og kolleger.

Dette er ingresstekst, dette er ingresstekst . Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit, sed do
Gjennomføringstid
Klienttilfredshet
Fullførte oppdrag
Gjennomføringstid
Klienttilfredshet
Fullførte oppdrag

Ansvarlig rådgiver

For en bedre verden

BackerSkeie har en visjon om bedre ledelse for en bedre verden. Hver dag arbeider vi for bedre ledelse for våre klienter. Vi engasjerer oss aktivt i samfunnet gjennom et pro-bono-program som støtter veldedige organisasjoner, og hvert år gir vi også støtte til minst tre ulike veldedige organisasjoner.