Are K. Skeie

Are K. Skeie

Partner og lead bank, finans, forsikring og eiendom

Are K. Skeie

Partner og lead bank, finans, forsikring og eiendom

Are K. Skeie er partner og en av gründerne av BackerSkeie. Are har over 15 års erfaring med executive search, og er gjennom dette en av de ledende hodejegerne i finans- og eiendomsbransjen.

Han leder BackerSkeies team innenfor bank, finans, forsikring og eiendom. I tillegg bistår han klienter i sektorene offentlig bygg og anlegg og industri med executive search, assessments og management audits.

Min største glede og motivasjon er å gi klienter et luksusproblem med å måtte velge mellom flere toppkvalifiserte kandidater.

Are har arbeidet med rådgivning innen risk management i en tysk investeringsbank og som forretningsutvikler og salgsleder i Norsk-Tysk Handelskammer, med et særlig ansvar for rådgivning av norske eksportbedrifter. Han var salgsleder i et norsk høyteknologisk medieselskap med banebrytende søketeknologi.

Are er utdannet siviløkonom ved universitetet i Köln. Han har norsk som morsmål og snakker i tillegg flytende engelsk og tysk.

Lederinnsikt fra Are K. Skeie

Kvalitetene som definerer en god toppleder i usikre og krevende tider

I en internasjonal krisesituasjon preget av stor usikkerhet og utfordringer ulikt alt vi kunne ha forestilt oss, er mange norske selskaper nå på utkikk etter den rette topplederen til å lede dem gjennom og ut av krisen.

Executive Search sikrer den beste kandidaten

Forskjellen på den beste og nest beste kandidaten gjør større utslag i selskapets verdiskapning enn man tror. Med Executive Search sikrer man seg kandidatene med de beste forutsetninger og størst potensiale for jobben.

Fire roller du må mestre som toppleder

Topplederstillinger er blant de mest komplekse og krevende jobbene som finnes. I en fersk studie fra Insead, brytes jobben ned i fire roller du må mestre.