Hanne Elisabeth Hagen

Hanne Elisabeth Hagen

Partner

Hanne Elisabeth Hagen

Partner

Hanne Elisabeth Hagen er Partner og bistår klienter på tvers av bransjer og funksjoner med særlig fokus på Retail, FMCG, Teknologi og Private Equity. Hun har over 10 års erfaring innenfor strategisk- og operativ HR, rådgivning, leder- og organisasjonsutvikling og Executive Search.

Hanne har jobbet hos et internasjonalt rekrutterings- og rådgivningsselskap og deltatt i en rekke rekrutterings-, styre- og lederevalueringsprosesser. Hun har omfattende erfaring innenfor rekruttering av spesielt CEO, CFO, COO og CHRO posisjoner innenfor retail, FMCG, bank og finans, telekom og private equity- porteføljeselskap. Hanne har bred erfaring med organisasjonsdesign, etablering- og gjennomføring av HR strategi, endringsledelse, re-struktureringer og innplasseringsprosesser.

De siste årene har hun vært HR-Direktør i Komplett og har også tidligere erfaring fra PwC som rådgiver.

Hanne er utdannet siviløkonom fra CERAM Business School (MSc) og Heriot Watt University (BSc).

Lederinnsikt fra Hanne Elisabeth Hagen

Hvordan fyller du organisasjonen med de riktige menneskene

I takt med at kampen om talentene tilspisser seg ytterligere, øker også viktigheten av å ha en tydelig strategi for hvordan selskapet skal tiltrekke seg og engasjere kritisk kompetanse for å kunne levere på selskapets strategi - en gjennomarbeidet Talent Acqusition Strategy.