Malin Linnea Cecilia Solvang

Malin har en bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra Norges Handelshøyskole. I tillegg har hun studert Digitalt Mediedesign ved Universitetet i Sørøst-Norge. Malin har arbeidserfaring innen begge studiefelt, blant annet som kundebehandler i bank og freelance designer. 

Vegard Cordes Nilsson

Med en bakgrunn i konsulentbransjen, har Vegard vært manager i EYs «Financial Accounting Advisory Services». Han har erfaring med å implementere nye regnskapsstandarder, og utvikle infrastrukturen rundt rapportering for selskaper som planlegger børsnotering. Videre har han tilegnet seg erfaring gjennom utleie til multinasjonale selskap, hvor han har spesialisert seg innen finansiell og bedriftsøkonomisk analyse, regnskapsføring, rapportering og prosessoptimalisering.

Han er siviløkonom fra Handelshøyskolen BI med spesialisering innen finans, og fullført et bredt spekter av bedriftsøkonomiske og finansrelaterte fag.

 

 

Amanda Bjune Hopen

Amanda er på sitt siste år som masterstudent ved Handelshøyskolen BI, der hun tar en Master of Sience i Leadership and Organizational Psychology. Fra tidligere har hun en bachelorgrad i sosiologi fra Universitetet i Bergen, med et utvekslingssemester ved SciencesPo Bordeaux.

Sofie Almark Jeppesen

Sofie studerer fulltid på Universitetet i Oslo, der hun tar en Mastergrad i Health Economics, Policy and Management. Tidligere har hun gjennomført en bachelorgrad i European Public Health fra Maastricht University i Nederland. Sofie har erfaring fra ulike roller innen servicebransjen, og senest som kundekonsulent for et finansieringsselskap. I tillegg har hun gjennom studiene fått muligheten til å jobbe næringspolitisk for en norsk bransjeorganisasjon.

Ida Hagen Johnsen

I Front Office bidrar hun i rekrutteringsprosessene gjennom administrative oppgaver samt koordinering av møtevirksomhet. Hun har en sentral rolle i å imøtekomme og følge opp kunder, kandidater og besøkende til BackerSkeie. Ida leder også BackerSkeies arbeid med digital markedsføring.

Ida studerer fulltid på Handelshøyskolen BI, der hun gjennomfører en Master of Science i Leadership and Organizational Psychology. Hun har tidligere en bachelorgrad i International Management fra Handelshøyskolen BI, med et utvekslingsår i Barcelona ved ESADE.

Siv Kjelstrup Andersen

Hun er også en sentral bidragsyter i rekrutteringsprosessene, hvor hun arbeider med varierte administrative oppgaver. I tillegg er hun ansvarlig for leverandørkontaktene hos BackerSkeie, og er en viktig støttespiller for hele teamet.

Siv har utdannelse innen sosiologi, statsvitenskap og media fra Universitetet i Bergen. Hun har lang erfaring med salg, idéarbeid, markedsarbeid og administrativt arbeid fra forlagsbransjen.

Inger Dæhlen

Inger har en sentral administrativ rolle i rekrutteringsprosessen, og fungerer som prosjektkoordinator og organisator. Hun bistår videre med bl.a. anbuds- og tilbudsarbeid, annonsering og mediekontakt, samt håndtering av kandidatsøknader. Hun er et viktig bindeledd mellom våre kandidater og kunder.

Inger har utdannelse innen organisasjon og ledelse, og har lang erfaring fra administrasjon, service og salg.