Ida Johnsen

I Front Office bidrar hun i rekrutteringsprosessene gjennom administrative oppgaver samt koordinering av møtevirksomhet. Hun har en sentral rolle i å imøtekomme og følge opp kunder, kandidater og besøkende til BackerSkeie.

Ida studerer fulltid på Handelshøyskolen BI, der hun gjennomfører en Master of Science i Leadership and Organizational Psychology. Hun har tidligere en bachelorgrad i International Management fra Handelshøyskolen BI, med et utvekslingsår i Barcelona hos ESADE.

Siv Kjelstrup Andersen

Hun er også en sentral bidragsyter i rekrutteringsprosessene, hvor hun arbeider med varierte administrative oppgaver. I tillegg er hun ansvarlig for leverandørkontaktene hos BackerSkeie, og er en viktig støttespiller for hele teamet.

Siv har utdannelse innen sosiologi, statsvitenskap og media fra Universitetet i Bergen. Hun har lang erfaring med salg, idéarbeid, markedsarbeid og administrativt arbeid fra forlagsbransjen.

Inger Dæhlen

Inger har en sentral administrativ rolle i rekrutteringsprosessen, og fungerer som prosjektkoordinator og organisator. Hun bistår videre med bl.a. anbuds- og tilbudsarbeid, annonsering og mediekontakt, samt håndtering av kandidatsøknader. Hun er et viktig bindeledd mellom våre kandidater og kunder.

Inger har utdannelse innen organisasjon og ledelse, og har lang erfaring fra administrasjon, service og salg.

André Bråthen

Du har mer flaks hvis du jobber hardt.

André har erfaring fra økonomi- og administrasjonsledelse fra politikk og organisasjoner. Han var i flere år generalsekretær i et av Norges største ungdomspartier.

André er utdannet siviløkonom ved Handelshøyskolen OsloMet. Han har i tillegg en bachelor i regnskap og revisjon fra Høgskolen i Oslo og Akershus, samt et årsstudium i kommunal økonomi og ledelse fra Nord Universitet.