Amanda Fjørtoft

Amanda har en sentral rolle i å imøtekomme og følge opp kunder, kandidater og besøkende hos BackerSkeie. Hun er involvert i flere av selskapets rekrutteringsprosesser, i tillegg til at hun jobber med digital markedsføring.  

 

Amanda har en bachelorgrad i medievitenskap og kinesisk språk fra Universitetet i Bergen. Hun har erfaring fra restaurant- og servicebransjen og har under utdannelsen også arbeidet i et norsk gründerselskap. Amanda har også erfaring med å promotere norsk næringsliv på verdensutstillingen i Expo Dubai 2020. 

Sigurd Andreas Leirvaag

Han har en sentral rolle i arbeidet med å videreutvikle vår allerede ledende markedsposisjon innen Executive Search.

Sigurd er utdannet ved Krigsskolens operative linje, og har flere års ledererfaring fra Hæren.

Siv Kjelstrup Andersen

Hun er også en sentral bidragsyter i rekrutteringsprosessene, hvor hun arbeider med varierte administrative oppgaver. I tillegg er hun ansvarlig for leverandørkontaktene hos BackerSkeie, og er en viktig støttespiller for hele teamet.

Siv er utdannet innen sosiologi, statsvitenskap og media fra Universitetet i Bergen. Hun har lang erfaring med salg, idéarbeid, markedsarbeid og administrativt arbeid fra forlagsbransjen.

Inger Frøiland-Dæhlen

Inger har en sentral administrativ rolle i rekrutteringsprosessen, og fungerer som prosjektkoordinator og organisator. Hun bistår videre med bl.a. anbuds- og tilbudsarbeid, annonsering og mediekontakt, samt håndtering av kandidatsøknader. Hun er et viktig bindeledd mellom våre kandidater og kunder.

Inger er utdannet innen organisasjon og ledelse, og har lang erfaring fra administrasjon, service og salg.

André Bråthen

Du har mer flaks hvis du jobber hardt.

André har erfaring fra økonomi- og administrasjonsledelse fra politikk og organisasjoner. Han var i flere år generalsekretær i et av Norges største ungdomspartier.

André er utdannet siviløkonom ved Handelshøyskolen OsloMet, og har i tillegg en bachelor i regnskap og revisjon fra Høgskolen i Oslo og Akershus, samt et årsstudium i kommunal økonomi og ledelse fra Nord Universitet.