Ida Johnsen

Ida Johnsen

Front Office Medarbeider

Ida Johnsen

Front Office Medarbeider

Ida Johnsen er Front Office Medarbeider på deltid, og bidrar i rekrutteringsprosessene gjennom administrative oppgaver samt koordinering av møtevirksomhet.

Ida har en sentral rolle i å imøtekomme og følge opp kunder, kandidater og besøkende til BackerSkeie. I tillegg bistår hun våre rådgivere med diverse oppgaver.

Ida studerer fulltid på Handelshøyskolen BI, der hun gjennomfører en Master of Science i Leadership and Organisational Psychology. Hun har tidligere en bachelorgrad i International Management fra Handelshøyskolen Bi, med et utvekslingsår i Barcelona hos ESADE. Ved siden av studier har hun vært aktiv i flere studentutvalg med ulike verv. Ida har 5 års erfaring fra butikkhandel og kundevirksomhet.

Lederinnsikt fra BackerSkeie

Vianode kombinerer industriell ekspertise og erfaring med finansiell spisskompetanse

– I et partnerskap som dette er det viktig å få med alle perspektiver og kapasiteter, slik at man får det beste ut av alle parter, sier styreleder Asbjørn Søvik om samarbeidet mellom Elkem, Hydro og Altor. Gjennom selskapet Vianode skal trekløveret befeste Norges posisjon i den internasjonale batteriverdikjeden.

Når bygg blir bærekraftige

Rasmus Nord mener stadig flere byggeprosjekter går i en mer bærekraftig retning, men etterlyser enda bedre samarbeid på tvers av verdikjeden. – Viljen til å komme med de gode løsningene er der, men for at endringene skal skje raskere må vi jobbe enda bedre sammen, både på tvers av bransjer og opp mot myndighetene, oppfordrer han.

– Det eneste som er krystallklart er at vi ikke vil gå tilbake til der vi var

Administrerende direktør i Microsoft Norge, Kristine Dahl Steidel, har ingen fasit på hvordan den nye arbeidshverdagen vil se ut, men hun er tydelig på at god kommunikasjon, rett kompetanse og et solid teknologisk fundament vil være avgjørende for å lykkes.