Ida Hagen Johnsen

Ida Hagen Johnsen

Front office associate & Marketing lead

Ida Hagen Johnsen

Front office associate & Marketing lead

Ida Johnsen er Front office associate og leder for digitalmarkedsføring hos BackerSkeie.

I Front Office bidrar hun i rekrutteringsprosessene gjennom administrative oppgaver samt koordinering av møtevirksomhet. Hun har en sentral rolle i å imøtekomme og følge opp kunder, kandidater og besøkende til BackerSkeie. Ida leder også BackerSkeies arbeid med digital markedsføring.

Ida studerer fulltid på Handelshøyskolen BI, der hun gjennomfører en Master of Science i Leadership and Organizational Psychology. Hun har tidligere en bachelorgrad i International Management fra Handelshøyskolen BI, med et utvekslingsår i Barcelona ved ESADE.

Lederinnsikt fra BackerSkeie

– Du må omfavne generativ AI

Generativ kunstig intelligens har fanget interessen til mange i norsk næringsliv, men konserndirektør for data og teknologi i Schibsted og styreleder i NorwAI, Sven Størmer Thaulow, bekymrer seg for selskapenes evne til å implementere teknologien på en god måte.

Hva er riktig lønnsnivå i ledelsen?

Hva er konkurransedyktig lønn for konsernsjef og direktører? Det spørsmålet diskuteres i disse dager i styrer og kompensasjonsutvalg. BackerSkeie kan bistå med de relevante datapunktene.

Regulering av kjønnsbalanse i styrerommet – et juridisk perspektiv

Innen 2024 er omme, må over 6.500 av landets selskaper ha sikret en balansert kjønnssammensetning i sitt styre. Partner og advokat Caterina Håland Gaeta i SANDS opplever at de fleste er positive til det nye kravet – og at det er både tydelig og ambisiøst. Konsekvensen av å ikke etterleve kravet til 40% kjønnsbalanse i styret per 31.12 kan være betydelig.