Ida Johnsen

Ida Johnsen

Front Office Medarbeider

Ida Johnsen

Front Office Medarbeider

Ida Johnsen er Front Office Medarbeider hos BackerSkeie.

I Front Office bidrar hun i rekrutteringsprosessene gjennom administrative oppgaver samt koordinering av møtevirksomhet. Hun har en sentral rolle i å imøtekomme og følge opp kunder, kandidater og besøkende til BackerSkeie.

Ida studerer fulltid på Handelshøyskolen BI, der hun gjennomfører en Master of Science i Leadership and Organizational Psychology. Hun har tidligere en bachelorgrad i International Management fra Handelshøyskolen BI, med et utvekslingsår i Barcelona hos ESADE.

Lederinnsikt fra BackerSkeie

Hvordan fyller du organisasjonen med de riktige menneskene

I takt med at kampen om talentene tilspisser seg ytterligere, øker også viktigheten av å ha en tydelig strategi for hvordan selskapet skal tiltrekke seg og engasjere kritisk kompetanse for å kunne levere på selskapets strategi - en gjennomarbeidet Talent Acqusition Strategy.

Hvordan sikrer du at nye styremedlemmer får en god start?

Mange selskaper tar for lett på oppgaven med å innlemme nye styremedlemmer og gjøre dem kjent med selskapet og dynamikken. Vi har snakket med Rune Bjerke om hvilke råd han har til selskaper og styreledere.

Trenger 6500 nye kvinnelige styremedlemmer

Regjeringen har nå fremmet et forslag om innføring av krav som innebærer at hvert kjønn må være representert med minst 40 prosent i store og mellomstore norske selskaper. Allerede fra mai 2024 mener regjeringen disse kravene vil gjelde for 8000 selskaper.