Danielle Matre Wolf

Danielle har erfaring fra flere ulike sektorer, blant annet industri, energi, teknologi, retail og helse.

Hun bistår klienter med rekruttering av ledere innen et bredt spekter av funksjoner, som økonomi, IT, salg og forretningsutvikling.

Danielle har en mastergrad i ledelse og en bachelorgrad i markedsføring og salgsledelse, med spesialisering i innovasjon og endringsledelse fra Høyskolen Kristiania.

Fredrik Andrè Myhre

Fredrik Andrè Myhre er researcher i BackerSkeie og bistår klienter på tvers av sektorer og funksjoner. Han inngår i BackerSkeies team innenfor industri. Fredrik har erfaring fra flere ulike sektorer, blant annet industri, fornybar energi, bygg og samferdsel.

Han bistår klienter med rekruttering av leder innen et bredt spekter av funksjoner, som produksjon, økonomi og salg.

Fredrik Andrè har tidligere erfaring innen saksbehandling og endringsprosesser fra en større norsk utdanningsinstitusjon. Han har i tillegg erfaring fra arbeidslivsforskning gjennom tidligere arbeidsforhold. Fredrik har en mastergrad i arbeids- og organisasjonspsykologi fra NTNU.

Ola Mork

Ola har utdannelse fra Norge, Tyskland og Østerrike. Der har han opparbeidet seg innsikt i næringsliv på både nasjonalt og internasjonalt plan, med fokus på ledelse. Han kan vise til flere høyere verv i Norges Handelshøyskoles Studentforening, i tillegg til erfaring fra kunderelasjoner og salg.

Intet press, ingen diamanter

Ola har en mastergrad i Økonomisk Styring fra Norges Handelshøyskole, i tillegg til mastergrad i Management fra Universitetet i Mannheim.

Anne-Sophie Tvegård

Anne-Sophie har erfaring fra flere ulike sektorer, blant annet eiendom, finans, industri, energi og teknologi.
Hun bistår klienter med rekruttering av ledere innen et bredt spekter av funksjoner, som økonomi, finans, salg og forretningsutvikling. Hun også med styrerekruttering og ledergruppeevaluering.

Anne-Sophie har en mastergrad i ledelse fra Høyskolen Kristiania. I tillegg har hun en bachelor i hotelledelse fra Høyskolen Kristiania, og bachelor i økonomi og administrasjon fra Handelshøyskolen BI.

Peder Juland

Han har over ti års erfaring med søk etter toppledere, ledere og spesialister fra flere hundre rekrutteringsprosesser. Han jobber særlig med oppdrag innen IT/teknologi, FMCG/retail og industri.

Muligheten til å snakke med de beste kandidatene og samtidig sparre med bransjens ledende konsulenter og researchere, gjør jobben min attraktiv, utviklende og interessant.

Peder har lang erfaring fra både norske og internasjonale executive search-selskaper, og har tidligere jobbet med salg i bl.a. Microsoft.

Peder har en BA Honours-grad fra University of Strathclyde i Skottland.

Ingunn Lian

Ingunn Lian har lang erfaring fra søk etter ledere og spesialister innen bransjene IT, retail, energi, offentlig sektor og profesjonelle tjenester.

Vi jobber hver dag med å koble mennesker som kan noe, med selskaper som vil noe, og det skaper resultater for alle.

I BackerSkeie har Ingunn bidratt til å løse titalls krevende oppdrag på toppleder-, leder- og spesialistnivå. Hun har tidligere jobbet som prosjektleder og med markedsføring i bilbransjen, samt som eksportkonsulent i Italia.

Ingunn er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole. I tillegg har hun fransk mellomfag fra Universitetet i Oslo og et semesters studentutveksling ved universitetet i Köln. Hun har norsk som morsmål og snakker i tillegg engelsk, fransk og italiensk flytende.