Danielle Matre Wolf

Hun har arbeidserfaring innen digital markedsføring, CRM, salg og kunderelasjoner fra IT-bransjen. I tillegg har hun flere års erfaring innen retail og event.

Danielle har en mastergrad i ledelse på Høyskolen Kristiania. Hun har også en bachelorgrad i markedsføring og salgsledelse, med spesialisering i innovasjon og endringsledelse.

Fredrik Andrè Myhre

Fredrik Andrè har tidligere erfaring innen saksbehandling og endringsprosesser fra en større norsk utdanningsinstitusjon. Han har i tillegg erfaring fra arbeidslivsforskning gjennom tidligere arbeidsforhold.

Fredrik har en mastergrad i arbeids- og organisasjonspsykologi fra NTNU.

Ola Mork

Ola har utdannelse fra Norge, Tyskland og Østerrike. Der har han opparbeidet seg innsikt i næringsliv på både nasjonalt og internasjonalt plan, med fokus på ledelse. Han kan vise til flere høyere verv i Norges Handelshøyskoles Studentforening, i tillegg til erfaring fra kunderelasjoner og salg.

Intet press, ingen diamanter

Ola har en mastergrad i Økonomisk Styring fra Norges Handelshøyskole, i tillegg til mastergrad i Management fra Universitetet i Mannheim.

Anne-Sophie Tvegård

Anne-Sophie var tidligere Trainee i BackerSkeie, hvor hun var involvert i flere av selskapets rekrutteringsprosesser. Hun hadde en aktiv rolle i Front Office og ansvar for møtekoordinering. Hun har tidligere jobbet på større lederkonferanser i Norge og Europa.

Anne-Sophie har en mastergrad i ledelse fra Høyskolen Kristiania. I tillegg har hun en bachelor i hotelledelse fra Høyskolen Kristiania, og bachelor i økonomi og administrasjon fra Handelshøyskolen BI. Ved siden av studiene har hun hatt flere verv og lederroller i linjeforeninger, og er i dag leder for Masterforeningen ved Høyskolen Kristiania.

Peder Juland

Han har 13 års erfaring med søk etter ledere og spesialister fra flere hundre rekrutteringsprosesser. Han jobber særlig med oppdrag innen IT/teknologi, FMCG/retail og industri.

Muligheten til å snakke med de beste kandidatene og samtidig sparre med bransjens ledende konsulenter og researchere, gjør jobben min attraktiv, utviklende og interessant.

Peder har lang erfaring fra både norske og internasjonale executive search-selskaper, og har tidligere jobbet med salg i bl.a. Microsoft.

Peder har en BA Honours-grad fra University of Strathclyde i Skottland.

Ingunn Lian

Ingunn Lian har lang erfaring fra søk etter ledere og spesialister innen bransjene IT, retail, energi, offentlig sektor og profesjonelle tjenester.

Vi jobber hver dag med å koble mennesker som kan noe, med selskaper som vil noe, og det skaper resultater for alle.

I BackerSkeie har Ingunn bidratt til å løse titalls krevende oppdrag på toppleder-, leder- og spesialistnivå. Hun har tidligere jobbet som prosjektleder og med markedsføring i bilbransjen, samt som eksportkonsulent i Italia.

Ingunn er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole. I tillegg har hun fransk mellomfag fra Universitetet i Oslo og et semesters studentutveksling ved universitetet i Köln. Hun har norsk som morsmål og snakker i tillegg engelsk, fransk og italiensk flytende.