Danielle Matre Wolf

Danielle Matre Wolf

Senior associate

Danielle Matre Wolf

Senior associate

Danielle Matre Wolf er researcher i BackerSkeie og bistår klienter på tvers av sektorer og funksjoner. Hun inngår i BackerSkeies team innenfor helse.

Danielle har erfaring fra flere ulike sektorer, blant annet industri, energi, teknologi, retail og helse.

Hun bistår klienter med rekruttering av ledere innen et bredt spekter av funksjoner, som økonomi, IT, salg og forretningsutvikling.

Danielle har en mastergrad i ledelse og en bachelorgrad i markedsføring og salgsledelse, med spesialisering i innovasjon og endringsledelse fra Høyskolen Kristiania.

Lederinnsikt fra BackerSkeie

Har du rett struktur på ledergruppa?

Hvilke roller og kompetanse trenger jeg i ledergruppa for å kunne ta de rette beslutningene for å realisere strategien? Og hvordan får jeg et effektivt lederteam? Dette er spørsmål vi stadig oftere må hjelpe CEOs og styreledere med. 

BackerSkeie tilbyr nå Management for Hire

BackerSkeie tilbyr nå Management for Hire, og særlig innen funksjonen økonomi og finans.

Trine Silje ny partner i BackerSkeie

Trine Silje Nygård begynte 16. april som ny partner i BackerSkeie. Trine Silje har over 20 års erfaring fra ledelse, prosjektledelse, oppbygging av ny virksomhet og ledelsesrådgivning fra Metier, KPMG og Deloitte for klienter i både offentlig og privat sektor. Særlig helsesektoren, prosjektorienterte virksomheter, profesjonelle tjenester og fornybarsektoren har vært fokusområder de senere år.