Fredrik Andrè Myhre

Fredrik Andrè Myhre

Senior associate

Fredrik Andrè Myhre

Senior associate

Fredrik Andrè Myhre er associate i BackerSkeie og er med i teamet for research og analyse i Norge.

Fredrik Andrè Myhre er researcher i BackerSkeie og bistår klienter på tvers av sektorer og funksjoner. Han inngår i BackerSkeies team innenfor industri. Fredrik har erfaring fra flere ulike sektorer, blant annet industri, fornybar energi, bygg og samferdsel.

Han bistår klienter med rekruttering av leder innen et bredt spekter av funksjoner, som produksjon, økonomi og salg.

Fredrik Andrè har tidligere erfaring innen saksbehandling og endringsprosesser fra en større norsk utdanningsinstitusjon. Han har i tillegg erfaring fra arbeidslivsforskning gjennom tidligere arbeidsforhold. Fredrik har en mastergrad i arbeids- og organisasjonspsykologi fra NTNU.

Lederinnsikt fra BackerSkeie

Regulering av kjønnsbalanse i styrerommet – et juridisk perspektiv

Innen 2024 er omme, må over 6.500 av landets selskaper ha sikret en balansert kjønnssammensetning i sitt styre. Partner og advokat Caterina Håland Gaeta i SANDS opplever at de fleste er positive til det nye kravet – og at det er både tydelig og ambisiøst. Konsekvensen av å ikke etterleve kravet til 40% kjønnsbalanse i styret per 31.12 kan være betydelig.

– Det mangler teknologikompetanse i styrer og ledergrupper

Det sa corporate vice president i Microsoft, Bjørn Olstad, på BackerSkeies Topplederfrokost 22. November med tema «AI og ledelse». Et rekordstort publikum med over 250 toppledere og styremedlemmer fikk høre Olstad og professor i teknologiledelse ved OsloMet, Tale Skjølsvik, komme med sine tanker rundt hvordan AI påvirker ledelse og lederrollen.

Alisdair Munro ny partner i BackerSkeie

Alisdair Munro begynte i desember som ny partner i BackerSkeie. Munro kommer fra en partner-rolle i Norge hos et av verdens største Executive search-selskaper og bringer med seg over 10 års erfaring fra bransjen, kombinert med over 30 års internasjonal ledererfaring.