Anne-Sophie Tvegård

Anne-Sophie Tvegård

Trainee

Anne-Sophie Tvegård

Trainee

Anne-Sophie Tvegård er trainee i BackerSkeie. Hun er en viktig del av teamet, og er involvert i flere av selskapets rekrutteringsprosesser.

Anne-Sophie har en aktiv rolle i front office, og fungerer som administrativ støtte i rekrutteringsprosessene. Hun bistår med blant annet møtekoordinering og håndtering av kandidatsøknader. Ved siden av å ta i mot og følge opp kunder og kandidater, bistår hun også med digitalt markedsføringsarbeid.

Anne-Sophie tar en mastergrad i ledelse på Høyskolen Kristiania. I tillegg har hun en bachelor i hotelledelse fra Høyskolen Kristiania, og økonomi og administrasjon fra Handelshøyskolen BI. Ved siden av studiene har hun hatt flere verv og lederroller i linjeforeninger, og er i dag leder for masterforeningen ved Høyskolen Kristiania.

Lederinnsikt fra BackerSkeie

– I dag er bredbånd nesten like viktig som vann

Administrerende direktør Trine Strømsnes i Cisco Norge mener teknologi og digitalisering er nøkkelen til en bærekraftig fremtid. Derfor jobber Cisco målrettet for å sørge for at så mange som mulig kan være med inn i den digitale fremtiden.

– Det finnes ingen ESG-næring

Professor Tor W. Andreassen understreker at samtlige bransjer er berørt av bærekraftspørsmål. – Uansett hvor du snur deg vil du møte på ESG-problematikk, og smarte ledere vil se på disse utfordringene som en mulighet for innovasjon, mener han.

– Styret må bygge en organisasjon som takler overgangen fra startfase til milliardbutikk

Unge og ambisiøse selskaper med ESG og bærekraft som kjerneverdier drives gjerne fremover av optimistiske og fremoverlente ledere. Dermed blir styrets rolle å balansere ut disse kreftene, og å fastsette en realistisk strategi.