Anne-Sophie Tvegård

Anne-Sophie Tvegård

Senior associate

Anne-Sophie Tvegård

Senior associate

Anne-Sophie Tvegård er researcher i BackerSkeie og bistår klienter på tvers av sektorer og funksjoner. 

Anne-Sophie har erfaring fra flere ulike sektorer, blant annet eiendom, finans, industri, energi og teknologi.
Hun bistår klienter med rekruttering av ledere innen et bredt spekter av funksjoner, som økonomi, finans, salg og forretningsutvikling. Hun også med styrerekruttering og ledergruppeevaluering.

Anne-Sophie har en mastergrad i ledelse fra Høyskolen Kristiania. I tillegg har hun en bachelor i hotelledelse fra Høyskolen Kristiania, og bachelor i økonomi og administrasjon fra Handelshøyskolen BI.

Lederinnsikt fra BackerSkeie

Har du rett struktur på ledergruppa?

Hvilke roller og kompetanse trenger jeg i ledergruppa for å kunne ta de rette beslutningene for å realisere strategien? Og hvordan får jeg et effektivt lederteam? Dette er spørsmål vi stadig oftere må hjelpe CEOs og styreledere med. 

BackerSkeie tilbyr nå Management for Hire

BackerSkeie tilbyr nå Management for Hire, og særlig innen funksjonen økonomi og finans.

Trine Silje ny partner i BackerSkeie

Trine Silje Nygård begynte 16. april som ny partner i BackerSkeie. Trine Silje har over 20 års erfaring fra ledelse, prosjektledelse, oppbygging av ny virksomhet og ledelsesrådgivning fra Metier, KPMG og Deloitte for klienter i både offentlig og privat sektor. Særlig helsesektoren, prosjektorienterte virksomheter, profesjonelle tjenester og fornybarsektoren har vært fokusområder de senere år.