Anne-Sophie Tvegård

Anne-Sophie Tvegård

Trainee

Anne-Sophie Tvegård

Trainee

Anne-Sophie Tvegård er trainee i BackerSkeie. Hun er en viktig del av teamet, og er involvert i flere av selskapets rekrutteringsprosesser.

Anne-Sophie har en aktiv rolle i front office, og fungerer som administrativ støtte i rekrutteringsprosessene. Hun bistår med blant annet møtekoordinering og håndtering av kandidatsøknader. Ved siden av å ta i mot og følge opp kunder og kandidater, bistår hun også med digitalt markedsføringsarbeid.

Anne-Sophie tar en mastergrad i ledelse på Høyskolen Kristiania. I tillegg har hun en bachelor i hotelledelse fra Høyskolen Kristiania, og økonomi og administrasjon fra Handelshøyskolen BI. Ved siden av studiene har hun hatt flere verv og lederroller i linjeforeninger, og er i dag leder for masterforeningen ved Høyskolen Kristiania.

Lederinnsikt fra BackerSkeie

Ledermarkedet koker: – Helt ekstremt i 2021

– Ledere ble satt på prøve på en ekstrem måte i 2021, sier Knut Ole Tande, som har tatt BackerSkeie til 25 prosent vekst i året som er gått. Skal du bli aktuell for drømmejobben må du starte nå: Du må bli synlig!

– Det vil være helt avgjørende å snu fra et produktfokus til et verdifokus

Tross en markant økning i netthandelen gjennom koronaperioden, tror ikke Anette Juel Knudtzon at utviklingen i markedet varsler de fysiske butikkenes død. Dale of Norway-direktøren mener i stedet at et helt annet skifte blant forbrukerne vil være definerende for merkevarenes og detaljhandelens fremtid.

– Bærekraft kan være en helt sentral del av strategien din og konkurransefortrinnet ditt

I en verden som sliter med grønnvasking, kan en god forståelse for hvordan man måler og skalerer reell bærekraft være nøkkelen til differensiering og konkurransekraft i ditt marked.