Ingunn Lian

Ingunn Lian

Senior associate

Ingunn Lian

Senior associate

Ingunn Lian er senior associate i BackerSkeie og har nærmere 15 års erfaring fra executive search.

Hun har lang erfaring fra søk etter ledere og spesialister innen bransjene IT, retail, energi, offentlig og professional services.

Vi jobber hver dag med å koble mennesker som kan noe, med selskaper som vil noe, og det skaper resultater for alle.

Ingunn har lang erfaring fra norske executive search-selskaper. Hun har tidligere jobbet som prosjektleder og med markedsføring i bilbransjen, samt som eksportkonsulent i Italia. I BackerSkeie har hun bidratt til å løse titalls oppdrag på leder- og spesialistnivå.

Ingunn er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole. I tillegg har hun fransk mellomfag fra Universitetet i Oslo og et semesters studentutveksling ved universitetet i Köln. Hun har norsk som morsmål og snakker i tillegg engelsk, fransk og italiensk flytende.

Lederinnsikt fra BackerSkeie

Den forretningsorienterte HR-direktøren – en mangelvare i norske virksomheter

Rammene for strategisk HR ble utviklet så tidlig som på 80-tallet, men fremdeles er HR primært en administrativ funksjon i de fleste norske bedrifter. De få selskapene som, ved å rekruttere topptalenter til funksjonen, har løftet HR opp og frem har oppnådd svært gode resultater.

Topplederwebinar «Krisetid er endringstid»

Nylig avholdt BackerSkeie sitt tredje topplederwebinar i serien «Ledelse under Covid 19-krisen», hvor Monica Ødegaard, Managing Partner i PA Consulting, var invitert for å gi oss et bilde på hvordan krisetid også kan være en god tid for endring.

Slik finner du topplederne med den rette motivasjonen for stillingen

Riktig motivasjon er kanskje den aller viktigste forutsetningen for at en ny toppleder lykkes i jobben. Men hvordan kan du forsikre deg om at en lederkandidats motivasjon er ærlig og troverdig?