Peder Juland

Peder Juland

Lead associate

Peder Juland

Lead associate

Peder Juland er lead associate og leder vårt team for research og analyse i Norge.

Han har ti års erfaring med søk etter ledere og spesialister fra flere hundre rekrutteringsprosesser. Han jobber særlig med oppdrag innen IT/teknologi, FMCG/retail og industri.

Muligheten til å snakke med de beste kandidatene og samtidig sparre med bransjens ledende konsulenter og researchere, gjør jobben min attraktiv, utviklende og interessant.

Peder har lang erfaring fra både norske og internasjonale Executive Search-selskaper, og har tidligere jobbet med salg i bl.a. Microsoft.

Peder har en BA Honours-grad fra University of Strathclyde i Skottland.

Lederinnsikt fra BackerSkeie

Hvordan påvirkes styrearbeid av kriser?

Ekstraordinære prøvelser krever et styre som er bevisst på sitt ansvar, agerer proaktivt og som evner å håndtere situasjonen på kort sikt samtidig som de tenker strategi og posisjonering på lang sikt.

Stadig flere selskaper satser på yngre talenter i sentrale roller

En ny generasjon med lederkandidater inntar den norske forretningsverdenen – utfordrer markedet og aktørene til å bryte med det etablerte og tenke nytt.

Fra reaktiv leverandør til proaktiv toppleder – slik har CIO-rollen endret seg

Det moderne næringslivet styres i stor grad av den teknologiske utviklingen. Hvert teknologiske sprang bringer med seg nye muligheter for de som evner å snu seg raskt om, og nye utfordringer for de som sliter med å følge utviklingen. Derfor vil CIO-rollen få en stadig mer sentral funksjon i toppledelsen.