Loader

Jobb i BackerSkeie

BackerSkeie vokser og er derfor hele tiden åpne for potensielt nye dyktige kolleger som ønsker å arbeide med Norges fremste ledere – både som klienter og kandidater.

Vi er åpne for både rådgivere/partnere som vil arbeide som konsulent for våre spennende klienter, og researchere til vår avdeling for research og analyse.

Som rådgiver/partner har den rette kandidat høyere utdanning på universitets- eller høgskolenivå og har erfaring og gode resultater fra rådgivning og/eller ledelse. Kandidaten må i tillegg være levende opptatt av forretning, strategi og mennesker, og komfortabel i rollen som en betrodd rådgiver for toppledere.

Som researcher til vår avdeling for research og analyse har den rette kandidat relevant høyere utdanning på masternivå, og gjerne noen års erfaring fra utadrettede stillinger i næringslivet eller offentlig sektor hvor analyse og kommunikasjon er sentrale oppgaver.

Muligheter i BackerSkeie
  • Som ansatt i BackerSkeie får du arbeide strategisk med de mest dynamiske selskap i næringslivet og kommer tett på lederne i disse selskapene
  • Rekruttering av rett leder er kanskje den mest strategiske beslutningen for en leder eller et styre, allokering av de fremste lederne til de mest kritiske rollene er vanskelig, men svært viktig for individ, selskap og samfunn
  • Man etablerer en relasjon med noen av de dyktigste personene både som klienter og kandidater, gjennom dette utvikler man et interessant og verdifullt kontaktnett
  • BackerSkeie er et innovativt selskap i bransjen gjennom utvikling og anvendelse av effektive verktøy og prosesser

Fortell oss gjerne litt om din erfaring. Fyll ut kontaktskjemaet under og legg ved en oppdatert CV for å melde din interesse for å jobbe i BackerSkeie. Informasjonen du deler med oss behandles strengt konfidensielt og vil kun benyttes av BackerSkeie.

BackerSkeie tar fortløpende kontakt med de kandidater som anses for å være aktuelle.

Kontaktinformasjon
Fornavn:*
Etternavn
Telefonnummer:*
E-mailadresse:*
I hvilken by og land bor du?
Hva er din stillingstittel?*
I hvilket selskap eller organisasjon er du ansatt?*
Hvilken funksjon har du i selskapet?
I hvilken sektor arbeider du?
Hvor mange mennesker leder du?
Universitet:
Har du en MBA eller liknende?
Geografiske preferanser:
Hvilken rolle ser du evt. for deg i BackerSkeie?
Vedlegg din CV:
Ved å registrere deg hos oss innebærer at du samtykker i at vi lagrer og bearbeider denne informasjonen og bruker disse internt i BackerSkeie. Vi behandler all informasjon etter avtale og i henhold til gjeldende lover og regler. Du kan til enhver tid be om å få slettet registrert informasjon eller endre informasjonen registrert ved å sende inn ny oppdatert informasjon.
Se flere