Malin Linnea Cecilia Solvang

Malin Linnea Cecilia Solvang

Front office associate

Malin Linnea Cecilia Solvang

Front office associate

Malin Linnea Cecilia jobber deltid som Front Office Associate hos BackerSkeie, og bistår konsulentene med administrative oppgaver og koordinering av møter i rekrutteringsprosessene.

Malin har en bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra Norges Handelshøyskole. I tillegg har hun studert Digitalt Mediedesign ved Universitetet i Sørøst-Norge. Malin har arbeidserfaring innen begge studiefelt, blant annet som kundebehandler i bank og freelance designer. 

Lederinnsikt fra BackerSkeie

Har du rett struktur på ledergruppa?

Hvilke roller og kompetanse trenger jeg i ledergruppa for å kunne ta de rette beslutningene for å realisere strategien? Og hvordan får jeg et effektivt lederteam? Dette er spørsmål vi stadig oftere må hjelpe CEOs og styreledere med. 

BackerSkeie tilbyr nå Management for Hire

BackerSkeie tilbyr nå Management for Hire, og særlig innen funksjonen økonomi og finans.

Trine Silje ny partner i BackerSkeie

Trine Silje Nygård begynte 16. april som ny partner i BackerSkeie. Trine Silje har over 20 års erfaring fra ledelse, prosjektledelse, oppbygging av ny virksomhet og ledelsesrådgivning fra Metier, KPMG og Deloitte for klienter i både offentlig og privat sektor. Særlig helsesektoren, prosjektorienterte virksomheter, profesjonelle tjenester og fornybarsektoren har vært fokusområder de senere år.