Amanda Bjune Hopen

Amanda Bjune Hopen

Front office associate

Kontaktinformasjon

Amanda Bjune Hopen

Front office associate

Amanda Bjune Hopen er tilkallingsvikar som Front Office Associate hos BackerSkeie, og bistår konsulentene med administrative oppgaver og koordinering av møter i rekrutteringsprosessene.

Amanda er på sitt siste år som masterstudent ved Handelshøyskolen BI, der hun tar en Master of Sience i Leadership and Organizational Psychology. Fra tidligere har hun en bachelorgrad i sosiologi fra Universitetet i Bergen, med et utvekslingssemester ved SciencesPo Bordeaux.

Lederinnsikt fra BackerSkeie

Regulering av kjønnsbalanse i styrerommet – et juridisk perspektiv

Innen 2024 er omme, må over 6.500 av landets selskaper ha sikret en balansert kjønnssammensetning i sitt styre. Partner og advokat Caterina Håland Gaeta i SANDS opplever at de fleste er positive til det nye kravet – og at det er både tydelig og ambisiøst. Konsekvensen av å ikke etterleve kravet til 40% kjønnsbalanse i styret per 31.12 kan være betydelig.

– Det mangler teknologikompetanse i styrer og ledergrupper

Det sa corporate vice president i Microsoft, Bjørn Olstad, på BackerSkeies Topplederfrokost 22. November med tema «AI og ledelse». Et rekordstort publikum med over 250 toppledere og styremedlemmer fikk høre Olstad og professor i teknologiledelse ved OsloMet, Tale Skjølsvik, komme med sine tanker rundt hvordan AI påvirker ledelse og lederrollen.

Alisdair Munro ny partner i BackerSkeie

Alisdair Munro begynte i desember som ny partner i BackerSkeie. Munro kommer fra en partner-rolle i Norge hos et av verdens største Executive search-selskaper og bringer med seg over 10 års erfaring fra bransjen, kombinert med over 30 års internasjonal ledererfaring.