Loader

Om oss

BackerSkeie er et ledende Executive Search selskap som fokuserer på det nordiske markedet.

Vårt mål er å skape varige verdier for våre klienter. Siden starten i 2004 har vi etablert oss som et naturlig førstevalg for ledere og organisasjoner som ønsker en betrodd rådgiver. Gjennom erfaring og kompetanse bringer vi betydelig merverdi inn i søket etter den riktige lederen. Mer enn to av tre av våre oppdrag kommer fra etablerte klienter.

Hver klient og rolle er unik og blir behandlet deretter. Vi arbeider for globale konsern, familieeide selskaper og for oppstartsselskaper i ulike bransjer. Fellesnevneren er at alle våre klienter arbeider dedikert for å få de beste lederne til sin bedrift, fordi dette er et avgjørende konkurransefortrinn.

Rekruttering av virksomhetens ledere er blant de viktigste beslutningene en leder eller et styre fatter. Konkurransen om den sterkeste kompetansen er hard, og krever betydelig oppmerksomhet fra den enkelte leder og organisasjon. Gevinsten er stor for de lederne og organisasjonene som lykkes med dette.

Vi bistår våre klienter gjennom kjernetjenestene Executive Search, Lederutvelgelse og Ledelsesrådgivning, og Styreevaluering og -rekruttering 

Se flere Kontakt oss