YES

Hvordan sikre startups suksess?

10. februar 2022Skrevet av: BackerSkeie

Aldri har det vært flere gründere og startups enn nå.
Gründere fremstår for mange unge som vår tids rockestjerner med sine ideer og pågangsmot. Etablerte konsern ser stadig oftere at startups tiltrekker seg de fremste talentene i et meget krevende talentmarked. Stadig flere etablerte konsern støtter og samarbeider med startups – og stadig større deler av konsulentmarkedet støtter startups og scaleups. Samtidig har en ny kategori investorer vokst frem i Norge med fokus startups.

  • Hva betyr startups for morgendagens næringsliv?
  • Hvordan skapes de beste rammene for startups?
  • Hva kreves for å lykkes som startup?
  • Hvordan allokere privat og offentlig kapital best mulig?

Vi har invitert Håkon Haugli, administrerende direktør i Innovasjon Norge og Trond Riiber Knudsen, en av de mest erfarne tidligfase-investorene i Norge, for å dele sine tanker og erfaringer rundt startups, gründere og fremtiden.

Innovasjon Norge er en sentral del av Statens virkemiddelapparat for kompetansetilgang og finanisering av startups. Trond Riiber Knutsen er en av Norges mest suksessfulle tidligfase-investorer med engasjement i startups som Easee, Oda, Kahoot, Spacemaker, Cognite og Huddly.

Presentasjoner av:

Trond Riiber Knutsen
Privatinvestor, rådgiver og filantrop

Trond er en av Norges mest suksessfulle tidligfase-investorer med engasjement i en rekke startups og unicorns. Han har tidligere vært Senior Partner og medlem av ledergruppen i McKinsey over mange år. Knutsen er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har en MBA fra Harvard Business School.

 

Håkon Haugli
Adm.dir. i Innovasjon Norge

Håkon leder Innovasjon Norge. Før det ledet han Abelia som del av NHO. Han har også vært stortingsrepresentant i fire år og har flere års erfaring fra ulike roller i selskap som Gjensidige og McKinsey.
Haugli er utdannet Cand. Jur fra Universitetet i Oslo.

Program

09:00:
Innledning fra BackerSkeie
v/ Managing Partner, Knut Ole Tande

09:05: 
Innlegg ved Håkon Haugli, adm.dir. i Innovasjon Norge

09:25: 
Innlegg ved Trond Riiber Knutsen, investor og rådgiver

09:45: 
Q&A

10:00: 
Slutt

 

Både fysisk deltagelse og streaming
For første gang på lenge har vi nå mulighet til å invitere til topplederfrokost der det også er mulig med fysisk deltagelse, slik vi normalt har gjort tidligere. Vi vil også streame eventet for de som dessverre ikke har anledning til å delta fysisk. Angi derfor i påmeldingsskjemaet om du ønsker å delta fysisk eller digitalt. Alle deltagere vil få tilsendt en link til digital deltagelse kort tid før arrangementsstart. Det vil selvfølgelig fortsatt være anledning til å stille spørsmål til innlederne, men da i digitalt format.

Påmelding

Påmelding

Deltagelse:
Ved å fylle ut skjemaet samtykker du til vår personvernerklæring.