Susanne Gamrath

Partner København

Susanne Gamrath

Partner København

Susanne Gamrath er partner på kontoret i København, og har mange års erfaring med rekruttering av ledere og nøkkelpersoner primært innen industri, FMCG, retail og profesjonelle tjenester.

Mennesker kan tvile på det du sier, men de tror på det du gjør.

Susanne er utdannet cand.merc. og har bakgrunn som leder innen salg og markedsføring. Hun har tidligere erfaring som internasjonal konsulent fra et globalt rekrutteringsbyrå. Susanne har erfaring med executive search siden 2007.

Lederinnsikt fra BackerSkeie

– I dag er bredbånd nesten like viktig som vann

Administrerende direktør Trine Strømsnes i Cisco Norge mener teknologi og digitalisering er nøkkelen til en bærekraftig fremtid. Derfor jobber Cisco målrettet for å sørge for at så mange som mulig kan være med inn i den digitale fremtiden.

– Det finnes ingen ESG-næring

Professor Tor W. Andreassen understreker at samtlige bransjer er berørt av bærekraftspørsmål. – Uansett hvor du snur deg vil du møte på ESG-problematikk, og smarte ledere vil se på disse utfordringene som en mulighet for innovasjon, mener han.

– Styret må bygge en organisasjon som takler overgangen fra startfase til milliardbutikk

Unge og ambisiøse selskaper med ESG og bærekraft som kjerneverdier drives gjerne fremover av optimistiske og fremoverlente ledere. Dermed blir styrets rolle å balansere ut disse kreftene, og å fastsette en realistisk strategi.