Sondre Løseth Bratteberg

Sondre Løseth Bratteberg

Senior associate

Sondre Løseth Bratteberg

Senior associate

Sondre Løseth Bratteberg er senior associate og har spisskompetanse på søk etter ledere og nøkkelroller innenfor områdene offentlig sektor, profesjonelle tjenester og IT.

Å våge er å gjøre.

Sondre har gjennom tidligere arbeidsforhold opparbeidet seg god kunnskap om executive search-bransjen. Han har også erfaring med kommunikasjon og salg.

Sondre har oppnådd en M.Sc. i Human Resources fra Lancaster University Management School, hvor han i sin avhandling skrev om standardisering og sertifisering innenfor executive search-bransjen. Fra tidligere har han en M.Sc. i administrasjons- og organisasjonsvitenskap fra Universitetet i Bergen.

– Styret må bygge en organisasjon som takler overgangen fra startfase til milliardbutikk

Unge og ambisiøse selskaper med ESG og bærekraft som kjerneverdier drives gjerne fremover av optimistiske og fremoverlente ledere. Dermed blir styrets rolle å balansere ut disse kreftene, og å fastsette en realistisk strategi.

– Det å tenke bærekraft må bli en del av selskapets DNA

Mustad Eiendom har i flere år valgt å spille en aktiv rolle når det kommer til å skape en bærekraftig byggenæring. Når de nå bygger fremtidens byområde i Lilleakerbyen, må bærekraftstiltak og målsettinger omsettes fra teori til praksis.

Fredrik Jore ny partner i BackerSkeie

Fredrik Jore (38) begynte nylig som ny partner i BackerSkeie. Jore kommer fra en partner-rolle i et konkurrerende Executive Search-selskap og har over 10 års erfaring fra Executive Search både fra nasjonale og internasjonale selskaper. Jore skal lede satsingen på bærekraft og ESG i BackerSkeie i tillegg til at han skal ha spesielt fokus på consumer & retail-bransjen.