Karoline Tysdahl

Karoline Tysdahl

Associate

Karoline Tysdahl

Associate

Karoline er associate i BackerSkeie og er med i teamet for research og analyse i Norge. Hun utfører krevende søk etter både toppledere, mellomledere og tunge spesialiststillinger.

Med seg til BackerSkeie bringer hun flere års erfaring fra executive search i et ledende selskap innen profesjonelle kompetansenettverk. Hun har i tillegg erfaring innen salg og har tidligere jobbet som salgssjef i et norsk delingsøkonomi-selskap.

Karoline har en mastergrad fra NTNU innen teknologi og samfunn, med fordypning i sosial antropologi og sosiologi.

Lederinnsikt fra BackerSkeie

Ledermarkedet koker: – Helt ekstremt i 2021

– Ledere ble satt på prøve på en ekstrem måte i 2021, sier Knut Ole Tande, som har tatt BackerSkeie til 25 prosent vekst i året som er gått. Skal du bli aktuell for drømmejobben må du starte nå: Du må bli synlig!

– Det vil være helt avgjørende å snu fra et produktfokus til et verdifokus

Tross en markant økning i netthandelen gjennom koronaperioden, tror ikke Anette Juel Knudtzon at utviklingen i markedet varsler de fysiske butikkenes død. Dale of Norway-direktøren mener i stedet at et helt annet skifte blant forbrukerne vil være definerende for merkevarenes og detaljhandelens fremtid.

– Bærekraft kan være en helt sentral del av strategien din og konkurransefortrinnet ditt

I en verden som sliter med grønnvasking, kan en god forståelse for hvordan man måler og skalerer reell bærekraft være nøkkelen til differensiering og konkurransekraft i ditt marked.