Johannes Eik Forgaard

Johannes Eik Forgaard

Associate

Johannes Eik Forgaard

Associate

Johannes Eik Forgaard er associate og spesialist på søk etter ledere og spesialister innen bransjene IT, finans, offentlige tjenester, eiendom og profesjonelle tjenester.

Han har vært med på å løse en rekke oppdrag på toppledernivå, men også oppdrag på mellomleder- og spesialistnivå.

Når alle tenker likt er det ingen som tenker.

Johannes har erfaring med salg og markedsføring fra studietiden i USA, og har også erfaring fra bank- og logistikkbransjen.

Johannes har en MBA fra Long Island University, New York. Han har norsk som morsmål og snakker flytende engelsk.

Lederinnsikt fra BackerSkeie

Den forretningsorienterte HR-direktøren – en mangelvare i norske virksomheter

Rammene for strategisk HR ble utviklet så tidlig som på 80-tallet, men fremdeles er HR primært en administrativ funksjon i de fleste norske bedrifter. De få selskapene som, ved å rekruttere topptalenter til funksjonen, har løftet HR opp og frem har oppnådd svært gode resultater.

Topplederwebinar «Krisetid er endringstid»

Nylig avholdt BackerSkeie sitt tredje topplederwebinar i serien «Ledelse under Covid 19-krisen», hvor Monica Ødegaard, Managing Partner i PA Consulting, var invitert for å gi oss et bilde på hvordan krisetid også kan være en god tid for endring.

Slik finner du topplederne med den rette motivasjonen for stillingen

Riktig motivasjon er kanskje den aller viktigste forutsetningen for at en ny toppleder lykkes i jobben. Men hvordan kan du forsikre deg om at en lederkandidats motivasjon er ærlig og troverdig?