Johannes Eik Forgaard

Johannes Eik Forgaard

Senior associate

Johannes Eik Forgaard

Senior associate

Johannes Eik Forgaard er senior associate og spesialist på søk etter ledere og spesialister innen bransjene IT, finans, offentlig sektor, eiendom og profesjonelle tjenester.

Han har bidratt til å løse flere krevende oppdrag på toppleder-, leder- og spesialistnivå.

Når alle tenker likt er det ingen som tenker.

Johannes har erfaring med salg og markedsføring fra studietiden i USA, og har også erfaring fra bank- og logistikkbransjen.

Johannes har en MBA fra Long Island University, New York. Han har norsk som morsmål og snakker flytende engelsk.

– Styret må bygge en organisasjon som takler overgangen fra startfase til milliardbutikk

Unge og ambisiøse selskaper med ESG og bærekraft som kjerneverdier drives gjerne fremover av optimistiske og fremoverlente ledere. Dermed blir styrets rolle å balansere ut disse kreftene, og å fastsette en realistisk strategi.

– Det å tenke bærekraft må bli en del av selskapets DNA

Mustad Eiendom har i flere år valgt å spille en aktiv rolle når det kommer til å skape en bærekraftig byggenæring. Når de nå bygger fremtidens byområde i Lilleakerbyen, må bærekraftstiltak og målsettinger omsettes fra teori til praksis.

Fredrik Jore ny partner i BackerSkeie

Fredrik Jore (38) begynte nylig som ny partner i BackerSkeie. Jore kommer fra en partner-rolle i et konkurrerende Executive Search-selskap og har over 10 års erfaring fra Executive Search både fra nasjonale og internasjonale selskaper. Jore skal lede satsingen på bærekraft og ESG i BackerSkeie i tillegg til at han skal ha spesielt fokus på consumer & retail-bransjen.