Carsten Hønberg

Managing partner København

Carsten Hønberg

Managing partner København

Carsten Hønberg er managing partner hos BackerSkeie København og har over 10 års erfaring med executive search.

Han er spesialist i rekruttering og utvelgelse av ledere innenfor sektorene finans, services, IT, energi, industri samt offentlig sektor og bistår klienter i disse sektorene med executive search, assessment og management audits.

Jo mer du øver, desto heldigere er du.

Carsten har også arbeidet som management-konsulent i PA Consulting Group i over 20 år. Her har han fokusert på organisasjons-, leder- og medarbeiderutvikling, samt endringsprosjekter for en lang rekke skandinaviske virksomheter.

Carsten er utdannet produksjonsingeniør ved Københavns Teknikum og har en HD i Finansiering.

Lederinnsikt fra BackerSkeie

Den forretningsorienterte HR-direktøren – en mangelvare i norske virksomheter

Rammene for strategisk HR ble utviklet så tidlig som på 80-tallet, men fremdeles er HR primært en administrativ funksjon i de fleste norske bedrifter. De få selskapene som, ved å rekruttere topptalenter til funksjonen, har løftet HR opp og frem har oppnådd svært gode resultater.

Topplederwebinar «Krisetid er endringstid»

Nylig avholdt BackerSkeie sitt tredje topplederwebinar i serien «Ledelse under Covid 19-krisen», hvor Monica Ødegaard, Managing Partner i PA Consulting, var invitert for å gi oss et bilde på hvordan krisetid også kan være en god tid for endring.

Slik finner du topplederne med den rette motivasjonen for stillingen

Riktig motivasjon er kanskje den aller viktigste forutsetningen for at en ny toppleder lykkes i jobben. Men hvordan kan du forsikre deg om at en lederkandidats motivasjon er ærlig og troverdig?