Anne Qvenild

Anne Qvenild

Partner

Anne Qvenild

Partner

Anne Qvenild er partner og har mer enn 13 års erfaring fra executive search og rekruttering, hovedsakelig innenfor økonomi, finans og HR. I tillegg bistår hun klienter innen life science, bank og eiendom med executive search, assessments, management assessments og styrerekruttering.

Anne har hatt tidligere jobbet med Executive Search i et Nordisk search selskap, ledet rekrutteringsdivisjonen i et av de ledende rekrutteringsselskapene innenfor økonomi og finans, og har vært HR manager i et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap.

Anne er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH) med mellomfag i psykologi fra Universitetet i Oslo.

Lederinnsikt fra BackerSkeie

Topplederfrokost: «Hvordan sikre startups suksess?»

BackerSkeie inviterte nylig til topplederfrokost med tema: «Hvordan sikre startups suksess?» Administrerende direktør i Innovasjon Norge, Håkon Haugli og investor og rådgiver Trond Riiber Knudsen kom med sine perspektiver og innspill til over 100 toppledere, styremedlemmer og eiere.

Hva kjennetegner en moderne CFO?

Fra en litt bortgjemt rolle et sted i lederhierarkiet har CFO-en vokst frem som en av selskapets viktigste ressurser. Et større fokus på vekst og verdiskapning byr på mange muligheter, men stiller også høyere krav til personen som skal fylle den sentrale rollen.

– Tillitsforholdet mellom styret og administrasjonen er alfa og omega

Et selskap kan ikke fungere optimalt uten godt samarbeid mellom styret og administrasjonen. Dersom ikke styreleder og CEO jobber godt sammen er konsekvensen at en av dem må byttes ut, mener styrelederveteranen Dag Mejdell.