Loader

Vi vil vokse i år

Vi_vil_vokse_i_aar
Den 22. februar ble vår managing partner Knut Ole Tande intervjuet i Finansavisen.
«Vi er godt fornøyd med fjoråret, vi har styrket vår posisjon og bygd teamet for ytterligere vekst i 2019», sier Tande.


Oljebortfall


«På det meste var 40 prosent av omsetningen vår oljerelatert», forteller Tande.

«Vi kommer ikke til å opprette kontorer i andre byer i Norge nå, det er et bevisst valg. Vi har ikke mange oppdrag i andre norske byer, men det er ikke vanskelig å betjene det fra Oslo-kontoret», sier han.

Da oppdragene fra oljesektoren falt, besluttet Backer Skeie å også rette seg inn mot offentlig sektor, og Tande anslår at rundt 20 prosent av selskapets oppdrag kommer fra denne sektoren. Backer Skeie har blant annet hentet de seneste sjefene til selskaper som Statistisk Sentralbyrå, Folketrygdfondet og NVE. 


Mer strategi


«Vi har investert i to nye konsulenter, og vi har styrket vår posisjon, og det tror vi vil gi vekst i 2019. Vi ser en trend i at de fleste selskaper, på tvers av bransjer, løfter spørsmålet om hvordan digitale muligheter kan benyttes til å utvikle egne forretninger opp i ledergruppen», sier Tande.

«Vi ser en trend i at de fleste selskaper, på tvers av bransjer, løfter spørsmålet om hvordan digitale muligheter kan benyttes til å utvikle egne forretninger opp i ledergruppen», forteller Tande. Det betyr at selskapene jakter på nye ledere med nettopp en slik kompetanse, og det er et område Backer Skeie ønsker å vokse innenfor.

«Teknologiselskaper vokser fortsatt, det samme gjør eksportindustrien og bygg- og anlegg, mens varehandel er inne i en omstrukturering», sier han.


Utdrag fra Finansavisen, 22. februar 2019. (Betalingsmur). 


Om BackerSkeie


BackerSkeie Executive Search er et ledende selskap i Norge innen Executive Search med lang erfaring fra rekruttering av fremragende ledere til norske og internasjonale selskaper. Har du en utfordring i din ledergruppe, eller behov for lederrekruttering? Ta kontakt med en av våre erfarne rådgivere for en samtale om hvordan vi kan hjelpe deg.
Se flere Kontakt oss
Forrige        6  Av 80        Neste