Loader

Din karriere

BackerSkeie har oppdrag for selskap i alle bransjer og av alle størrelser. Vi tilbyr våre klienter tjenestene Executive Search og Styrerekruttering og ønsker relasjoner til ambisiøse kandidater som ønsker nye utfordringer, personlig utvikling og attraktive betingelser. 

Fortell oss litt om din erfaring og dine ønsker. Svar på spørsmålene under, vedlegg en oppdatert CV og registrer deg i vår talentbase. Det er enkelt og tar et par minutter. Informasjonen du deler med oss er strengt konfidensielt og vil kun benyttes av BackerSkeie. 

Du vil få en bekreftelse på at informasjonen er mottatt og registrert. Våre konsulenter vil ta kontakt med deg når en passende mulighet dukker opp. 
Kontaktinformasjon
Fornavn:*
Etternavn:*
Telefonnummer:*
E-mailadresse:*
I hvilken by og land bor du?
Hva er din stillingstittel?*
I hvilket selskap eller organisasjon er du ansatt?*
Hvilken funksjon har du i selskapet?
I hvilken sektor arbeider du?
Hvor mange mennesker leder du?
Universitet:
Har du en MBA eller liknende?
Geografiske preferanser:
Hvilke roller og type selskap og bransjer søker du i fremtiden?
Vedlegg din CV:
Ved å registrere deg hos oss innebærer at du samtykker i at vi lagrer og bearbeider denne informasjonen og bruker disse internt i BackerSkeie. Vi behandler all informasjon etter avtale og i henhold til gjeldende lover og regler. Du kan til enhver tid be om å få slettet registrert informasjon eller endre informasjonen registrert ved å sende inn ny oppdatert informasjon.
Se flere